Vår Historia:

 

Idén till företaget föddes när Ida och Daniel var i Polen och besökte humleodlingar och bryggerier.  Vi älskar öl och vi älskar att odla och se saker växa.

 

Om Oss:

 

Ida - som är uppvuxen på Hassla gård är en sann entreprenör med otaliga företagsidéer. Med en snart färdig utbildning i agronomi-ekonomi och en stark företagsanda finns det inget annat att göra än att återvända hem och göra slag i saken. Här ska odlas något nytt och spännande!

 

Linnéa - På Ultuna lärde Ida och Linnéa känna varandra när de började i samma klass. Linnéa är den sanna inspiratören, hon är en god ölkännare, med tidigare erfarenhet ifrån större företag och företagsutvecklingstänk gör henne till en tillgång till Hassla Hops.

 

Daniel - Daniels sanna glädje är att forska och utveckla på laboratorienivå. Han har en MSc i infektionsbiologi och doktorerar  i funktionell genetik i jäst/eukareota system. Hans rötter är ifrån Polen, vilket är ett land som har flest ölsorter i världen.

 

Gemensamt är att vi brinner för god öl och har god känsla för hur man driver eget företag från egenföretagare i generationer. När det dessutom finns unik kompetens ifrån ölbryggning/tappning och beredningsmaskiner i familjen så är succén trolig.